Tuotteemme - kun maku ratkaisee

Tuotteemme saavat mehevän makunsa ja kauniin värinsä ravinteikkaasta kasvualustasta, raikkaasta vedestä ja hellästä huolenpidosta. Ne kasvavat täysin ilman keinotekoisia lisäaineita ja herkullisesta sadosta saa nauttia ympäri vuoden.

Valtaosa tuotannostamme on punaista luomutomaattia, joka kasvaa ympärivuotisesti. Erikoistomaatteina kasvatamme luomuna kirsikkatomaattia, miniluumutomaattia sekä luumutomaattia. Tuotamme myös Keskolle Pirkka-luomutomaatit.

Ikaalisten Luomun tuoteperhe kasvoi syksyllä 2006 luomuruukkusalaatilla, jota kasvatetaan ympärivuotisesti. Käytössämme on alan uusin tekniikka. Automaattiset kasvatuslinjat hoitavat kaiken aina ruukutuksesta valmiiseen tuotteeseen saakka. Salaatit kasvatetaan ruukuissa turve-multaseoksessa ja lannoite on luomuhyväksyttyä sekä täysin kasviperäistä. Ammattilaiset hoitavat tuotteiden laadunvalvonnan ja pakkauksen.

Tuotteemme löydät oman kauppasi hedelmä-vihannesosastolta. Tuotteemme toimitetaan Suomen keskusliikkeiden ja yksityisten luomutukkujen kautta Suomen kauppoihin.